Nije Westermar winnaar Sportaccommodatie van het Jaar

Wij zijn ongelofelijk trots!

Vandaag is de Nije Westermar, onze prachtige accommodatie, gerealiseerd door een uitstekende samenwerking/co-creatie tussen gemeente, burgerinitiatief Westermar en FC Burgum, verkozen tot Sportaccommodatie van het Jaar. De jury sprak hun waardering uit voor het sociale aspect van de Hûskeamer. De Nije Westermar is een plek waar iedereen uit Burgum en daarbuiten elkaar kan ontmoeten. Jaap van Bruggen (projectleider nieuw sportcomplex) en Dirk van der Woude (voorzitter FC Burgum) namen de prijs in ontvangst.

We feliciteren Tennisvereniging Berg en Dal uit Berg en Dal met de tweede en SV Grol uit Groenlo met de derde prijs.

De award werd voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar ging voetbalvereniging Wolfaartsdijk er met de titel vandoor.  

Jumbo Burgum
Tiltrans
Expert Meijer
C. van den Adel
Apuls
Sonac