Jasper Bouma nieuwe hoofdtrainer FC Burgum

Jasper Bouma wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 de trainer van heren 1 bij FC Burgum.

Nadat bekend was dat Henk Konings en FC Burgum aan het einde van het seizoen afscheid van elkaar nemen, is een zorgvuldige aanstellingsprocedure gestart. Jasper kwam hieruit als beste keuze naar voren.

Jasper doorliep als speler de gehele jeugdopleiding in Burgum en speelde vijf jaar in het eerste van BCV en zeven jaar in het eerste van VV Bergum. Als ook voormalig jeugdtrainer bij BBC en hoofdtrainer van BCV kent Jasper de culturen, die nu sinds drie jaar in FC Burgum bij elkaar gekomen zijn, dus erg goed.

Zowel Jasper als de A-selectie en het bestuur zijn erg ingenomen met deze benoeming.

C. van den Adel
Jumbo Burgum
Apuls
Sonac
Expert Meijer
Tiltrans