Opening Lytse Westermar

Zaterdag 3 december was het dan eindelijk zover: de Lytse Westermar is officieel geopend en in gebruik genomen. Een grote delegatie van onze MOPPERS en VOPPERS was hier getuige van.

Voordat de officiële openingshandeling voltrokken werd, werden de genodigden eerst verrast door onze Mystery Guest, namelijk Sinterklaas en zijn roetveegpiet. Zij werden met luide sirene en zwaailichten afgeleverd door de Burgumer brandweer in de persoon van Justus Boersma.

Sinterklaas had voor bijna iedere MOPPER/VOPPER wel even een woordje klaar en gaf hun een welverdiende chocoladeletter. Na de speech van de Sint, ging het voltallige gezelschap naar de Lytse Westermar.

Bij de voorzijde van de Lytse Westermar werd door sinterklaas, samen met de MOPPERS en VOPPERS, de naam officieel onthuld.

Na deze openingshandeling werd het nog heel druk voor Sinterklaas en de roetveegpiet, want zij werden verzocht om de officiële aftrap te verzorgen bij zowel heren 1 als dames 1.

Het mag gezegd worden dat het kenners binnen de club niet tegenviel hoe de Sint en piet dit deden. Er werd zelfs gefluisterd dat zij binnenkort deel gaan uitmaken van de FC Burgum Old Stars!

Al met al was het een mooie middag op het Koningsland.

Rest ons nog om Jaap van Bruggen en Nynke Bosma te bedanken voor de organisatie.

Jumbo Burgum
Sonac
C. van den Adel
Expert Meijer
Apuls
Tiltrans