ST. FC Burgum / Noordbergum MO15-1 KAMPIOEN!!!

Afgelopen zaterdag stond de kampioenswedstrijd op het programma voor de MO15-1. Na vijf wedstrijden waren de volle 15 punten verzameld en dat betekende dat bij winst of een gelijkspel het kampioenschap een feit was.

In een zinderende wedstrijd waarin de meiden van FC Burgum/Noordbergum beter waren, maar tegenstander SC Bolsward prima weerstand bood, bleef het lang 0-0. Totdat een kwartier voor tijd de 1-0 op het scorebord kwam. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de 2-0 gescoord na een geweldige aanval! Een fantastische resultaat van een superteam.

Kampioen van de hoofdklasse in de 2e fase. Een bijzondere prestatie, waarbij de basis vorig jaar gelegd is met de samenwerking tussen FC Burgum en vv Noordbergum. In het kader van deze samenwerking werden de thuiswedstrijden de eerste seizoenhelft afgewerkt in Noordbergum en na de winterstop in Burgum.

Het volledige verslag lezen van de kampioenswedstrijd en op de hoogte blijven wat er speelt bij de MO15-1? Volg dit team dan op Instagram: @fcburgummo15_1 • Instagram-foto's en -video's

Apuls
Expert Meijer
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Tiltrans
Sonac