Officieel afscheid van administrateur Herman Hoekstra

Afgelopen week hebben we officieel afscheid genomen van Herman Hoekstra. We hebben hem bedankt voor zijn jarenlange inzet als administrateur voor FC Burgum en voorheen BCV en BBC.

Toen Richard van der Vliet afgelopen zomer bij Herman aangaf te gaan stoppen als penningmeester, gaf Herman direct aan ook al een tijdje met de gedachte rond te lopen om te stoppen. Doordat Renata van der Woude eerder had aangegeven wel iets voor FC Burgum te willen doen, hebben wij haar gevraagd om Herman zijn werkzaamheden als administrateur over te nemen. Dat wilde ze wel en zo heeft Herman zijn werkzaamheden de afgelopen maanden stapsgewijs en naar tevredenheid aan haar kunnen overgedragen.

Herman is meer dan 12 jaar actief geweest als administrateur bij FC Burgum. Als administrateur ondersteunde Herman de penningmeesters bij het verwerken van nota's, bankafschriften, inning van contributies en allerlei andere administratiewerkzaamheden. Hij was echt de financiële ondersteuning van de laatste drie penningmeesters van onze vereniging, namelijk Roelof Wouda, Jan Wijnsma en Richard van der Vliet.

Verder is Herman al ruim 27 jaar vrijwilliger en is hij ook "lid van verdienste" van BCV. Als vrijwilliger stond hij maar liefst 16 jaar in de kantine en daarnaast is hij ook nog een tijd jeugd-keeperstrainer geweest. Met deze werkzaamheden is hij al een aantal jaren geleden gestopt.

Tot slot is Herman initiatiefnemer en medeoprichter van 'de Club van 50', het huidige Freonen Fan FC Burgum. Op dit moment regelt hij nog steeds alle financiële werkzaamheden voor Freonen Fan FC Burgum en dit blijft hij ook nog doen.

Nogmaals heel erg bedankt voor jouw inzet!

Bestuur FC Burgum

C. van den Adel
Tiltrans
Jumbo Burgum
Sonac
Apuls
Expert Meijer