We mogen weer maar ... waar is de scheidsrechter?

Durf je anders naar voetbal te kijken? Jezelf uit te dagen en te ontwikkelen? Zelfverzekerder en bewuster te worden? Meld je dan aan voor de cursus Verenigingsscheidrechter (VSR).

De slogan ‘Zonder scheidsrechter geen voetbal’ is bij iedereen wel bekend. Dit wordt voelbaar wanneer er geen scheidsrechters beschikbaar zijn voor het fluiten van een wedstrijd. Binnen onze club hebben we een relatief klein scheidsrechterskorps. Dit team willen we graag uitbreiden! Scheidsrechtersvereniging Drachten e/o organiseert binnenkort weer een cursus VSR. De cursus bestaat uit vier theorieavonden en deze worden geleid door een officiële KNVB-docent. Na de theorie doe je onder begeleiding de nodige ervaring op door vier wedstrijden te fluiten. Ter afsluiting van de cursus wordt er nog een spelregeltoets afgenomen. Na een positief resultaat ontvang je het diploma Verenigingsscheidsrechter (officieel KNVB-diploma).

Wil jij je graag inzetten als scheidsrechter? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar drachten@covs.nl De cursus start vanaf 7 maart a.s.

Meer informatie lees je in deze bijgesloten brief. Met vragen kun je ook terecht bij algemenezaken@fcburgum.nl

Expert Meijer
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Apuls
Tiltrans
Sonac