FC Burgum JO9-2 – FC Burgum JO9-3 (19 september)

We moesten zaterdag een wedstrijd spelen tegen JO9-2 maar we hadden te weinig spelers dus moesten we toen spelen op maandag. Op maandag hadden we anders training maar nu de wedstrijd.

Om 5 uur kwamen wij het kunstgras op, de jongens van JO9-3 en daarna kwamen de jongens en meisjes van JO9-2. En toen gingen we een paar minuutjes de bal over passen en toen begonnen we de wedstrijd. De scheids floot en de wedstrijd begon. De eerste goal van de wedstijd was door Bas van JO9-2. Toen was het 1-0. De bal ging weer op de middenstip en toen ging JO9-3 vol er tegen aan. Een paar minuutjes later toen schoot Bas nog eens op goal maar Finn had die bal tegengehouden en toen schoot Finn naar Cornelis en Cornelis had de bal, hij dribbelde en schoot en de bal ging prachtig in de kruising. En we juichten. Toen had JO9-2 weer de bal en die bal ging naar de zijkant door Eleazer en toen was het een corner. Bas schoot en hij kwam tegen mijn hoofd aan en toen ging de bal in het goal, 2-1 voor JO9-2. Toen kwam de 3-1 voor JO9-2 en toen gingen we de rust in.

In de rust zei Hendrik tegen ons “ruimte zoeken”. Toen begon de 2e helft en JO9-2 had de bal. Cornelis passte de bal naar mij, ik rende het veld over en ik passte naar Jort en Jort had de 3-2 gescoord. Toen hadden wij nog heel veel kansen. Later kwam de bal voor de keeper en toen kon Jurre scoren. Het stond 3-3. En Hendrik zei nog 3 minuten en toen had Finn de 3-4 gescoord en na die 3 minuutjes was de fluit. Wij (JO9-3) hadden de wedstrijd gewonnen.

Doei iedereen, groetjes van Kris!

FC Burgum JO9-3 – VVT JO9-1JM (24 september)

FC Burgum JO9-3 wint voor de derde keer op rij.

0-1 Finn
Vandaag hebben we een wedstrijd tegen VVT als de wedstrijd begint passt Djurre naar Finn, Finn passt naar Cornelis, Cornelis passt ook weer terug en Finn schiet keihard. Finn mist, Kris zegt jammer Finn volgende keer beter. Jort zegt hoe kon je die missen? Het is time-out, Hendrik zegt goed geprobeerd Finn. De 1 minuut pauze is voorbij. Als ze weer beginnen dribbelt Finn naar het doel, schiet keihard en het staat 0-1 voor FC Burgum.

0-2 Eleazer
Als VVT de aftrap neemt gaat Eleazer naar de bal, pakt de bal af, rent naar de goal en schiet. Het staat 0-2 voor FC Burgum. Als VVT weer de aftrap neemt passt die naar nummer 12 en neemt de bal aan maar Eleazer rent weer naar de bal en passt naar mij ik pass de bal naar Cornelis maar nummer 2 pakt de bal af en schiet naar het doel. Ik pak de bal en pass naar Jesse maar VVT pakt de bal weer ik kan de bal niet pakken maar Kris houd de bal tegen daardoor blijft het 0-2 voor FC Burgum.

0-3 Eleazer
De scheids fluit, de eerste helft is voorbij. Als de 2de helft begint neemt VVT de aftrap en passt naar nummer 8, Eleazer pakt de bal af. Hij passt naar Finn, die dribbelt naar het doel en passt terug naar Eleazar, hij neemt de bal aan en schiet keihard op doel. Het staat 0-3 voor FC Burgum.

0-4 Jesse
Nummer 4 pakt de bal rent naar het doel ik kan hem niet pakken onze keeper Djurre kan er niet bij maar het is Kris die de bal nog net weg schiet. Cornelis neemt hem aan en passt naar Jesse, hij schiet in de kruising daardoor staat het 0-4 voor FC Burgum.

0-5 Cornelis
Hendrik zegt nog 10 minuten. Cornelis rent mega snel naar het doel en schiet, het staat 0-5. De scheids fluit, het is afgelopen en FC Burgum juicht.

Geschreven door Jurre van der laan einde.