Voordelige glasvezel in Burgum en steun daarmee FC Burgum

De firma Delta is bezig met vraagbundeling voor glasvezel voor de dorpen in Tytsjerksteradiel. Het betreft woonhuizen binnen de dorpen, dus zeg maar alle adressen binnen de blauwe borden.

Razendsnel glasvezelinternet wordt hierdoor mogelijk, 1 gbit up- en download voor € 45 of zelfs tot 8gbit! Superlage ping maakt het mogelijk om met meerdere gezinsleden snel en stabiel te gamen en te videobellen. Ook is het mogelijk dit te combineren met tv, zenderpakketten, extra tv-ontvangers en eventueel vast bellen. Wie overstapt op glasvezel kan zijn/haar huidige KPN- of Ziggo-abonnement daarna opzeggen en zo geld besparen.
De glasvezelverbinding wordt door een monteur thuis geïnstalleerd, er worden ook tot 3 Wi-Fi MESH-punten bijgeleverd zodat er tot op zolder een goed signaal is.

Wanneer er op 30 november voldoende animo is zal alles worden aangelegd in de eerste maanden van 2023. Oké-PC IT is dealer van Delta en steunt het project, Oké-PC IT ziet erg graag dat Tytsjerksteradiel wordt 'verglaasd'. Delta gaat heel veel aandacht vragen voor dit project in de media, bijeenkomsten, huis-aan-huis bezoek en post.

Speciale actie voor FC Burgum
Oké-PC IT heeft samen met FC Burgum en Delta een speciale actie ontwikkeld. Elke aanmelding voor glasvezel Tytsjerksteradiel via FC Burgum levert de club 40 tot 50 euro op. Hiermee wil de club het bestaande camerasysteem uitbreiden met een extra camera aan de zijkant, voor trainingsdoeleinden en om wedstrijden nog beter te kunnen streamen.

Het mes snijdt dus aan drie kanten: Wie zich aanmeldt krijgt het allersnelste internet, maakt het mogelijk dat de gemeente glasvezel krijgt en steunt tegelijkertijd ook nog eens zijn club!

De aanmeldlink voor glasvezel met referentie FC Burgum is via https://okepc.nl/glasvezel/?wpf121146_10=FCBurgum 

Of scan de QR-code hieronder:

Wie meer (technische) informatie wenst of advies op maat kan terecht bij Oké-PC IT op Westersingel 49A in Burgum of bel 0511-200200
De vergoeding per aanmelding wordt achteraf uitgekeerd voor elke uiteindelijk succesvolle aanmelding bij doorgaan van het project na verlopen van de wettelijke bedenktijd. De uitkering van het gespaarde tegoed zal rond de jaarwisseling plaatsvinden.

Jumbo Burgum
Tiltrans
Sonac
Expert Meijer
C. van den Adel
Apuls