Stephan Poortman niet langer trainer volgend seizoen van de Vrouwen 1

Na vier seizoenen gaan club en trainer aan het einde van dit seizoen uit elkaar.

Het zijn vier leerzame jaren vol ontwikkeling geweest. Echter wordt er ieder jaar richting de winterstop een toekomstbeeld gecreëerd. Er werd duidelijk dat het team nieuwsgierig is naar iets nieuws. Iemand met een frisse blik, waardoor iedereen weer op scherp kan worden gesteld.

Stephan: “Ik heb het hier bij FC Burgum erg naar mijn zin (gehad), het is een hele open vereniging die het vrouwenvoetbal hoog heeft staan binnen de club. In vier seizoenen heb ik enorm veel plezier beleefd en ik denk dat er voor de club, met het damesvoetbal, nog veel potentie is.”

Aanvoerdster Lisanne: “Stephan is een trainer met een eigen visie en speelstijl. Hierdoor werd er de afgelopen seizoenen verzorgd voetbal gespeeld. Dit leidde tot een promotie en nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. Als afsluiter zou het mooi zijn om ook dit seizoen weer voor de prijzen te spelen.”

Als FC Burgum willen we Stephan alvast ontzettend bedanken voor de jaren die hij als trainer aan onze club verbonden is geweest. Verder hopen we dat hij samen met zijn speelsters de tweede seizoenshelft positief en krachtig, met veel plezier weet af te sluiten.

Expert Meijer
Tiltrans
Apuls
Sonac
C. van den Adel
Jumbo Burgum