Olaf Muizer langer bij FC Burgum

Afgelopen week is bekend geworden dat Olaf Muizer ook volgend seizoen aan zal blijven als keepertrainer van de A-selectie van FC Burgum. Muizer, die al vele jaren werkzaam is bij de club, heeft besloten om zijn contract te verlengen en daarmee zijn betrokkenheid bij de club te continueren. Hij gaat hiermee aan zijn 14de seizoen in Burgum beginnen, in 2010 stapte hij in bij VV Bergum, destijds nog getraind door Sipke Hulshoff.

Voetbal Zaken en de technische staf van FC Burgum zijn zeer tevreden met de beslissing van Muizer. Hoofdtrainer Jasper Bouma geeft aan dat hij erg blij is met de inzet en professionaliteit van Muizer en dat hij van grote waarde is voor het team. Ook de keepers van FC Burgum zijn blij dat ze nog een seizoen onder leiding van Muizer kunnen werken.

Olaf Muizer zelf geeft aan dat hij erg uitkijkt naar het nieuwe seizoen en dat hij vol energie aan de slag gaat als keepertrainer. Hij ziet het als een mooie uitdaging om de keepers van FC Burgum verder te ontwikkelen en hen te helpen bij het behalen van goede resultaten.

Met de contractverlenging van Muizer heeft FC Burgum de technische staf van de A-selectie voor komend seizoen compleet. Jasper Bouma en Niels Pot kwamen eerder al tot een overeenkomst ook volgende seizoen door te gaan. De club hoopt hiermee een goede basis te leggen voor het komende seizoen en verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.

 

Tiltrans
C. van den Adel
Sonac
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer