Trots!💙 Onze vrijwilligers positief in het nieuws🗞📺🎥

De toppers van onze MOP en VOP-ploeg waren gisteren te zien in 'Hjoed' op Omrop Fryslân en sinds vandaag op de website van RTV NOF. Waar veel sportverenigingen het lastig hebben om voldoende vrijwilligers te vinden, daar mag onze club zich gelukkig prijzen met een groot team aan mensen dat zich vanuit passie en liefde voor de club belangeloos inzet om er samen wat moois van te maken. "Het positief waarderen van onze vrijwilligers is daarbij een belangrijk aspect", geeft voorzitter Dirk in de reportage aan. Iets wat we natuurlijk zoveel als mogelijk blijven stimuleren.

Kom erbij, help ook mee!😃💪
Alleen samen houden we de club zo mooi als die nu is en ook wij kunnen nog steeds extra handen heel goed gebruiken! Dus lijkt het jou óók leuk om je steentje bij te dragen binnen ons gezellige vrijwilligersteam? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@fcburgum.nl of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator via 0618289148.

De link naar het rtvnof artikel: https://www.rtvnof.nl/video-overbelaste-bestuurders-en-moeilijke-opvolging-sport-fryslan-wil-kerntaken-overnemen/647543/ 

Apuls
Tiltrans
C. van den Adel
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Sonac