2 sportcafétoppers voor donderdagavond hebben zich gemeld, maak jij het team compleet?

Help jij een handje mee in ons sportcafé?  
We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor ons sportcaféteam die een handje mee helpen in onze sportcafé op donderdagavond, de meest gezellige trainingsavond van de week. Er hebben zich inmiddels 2 toppers gemeld, maak jij het team compleet?

Wat ga je doen?
Je opent rond 19:00-19:30 het sportcafé. Om te beginnen zet je koffie en thee klaar en sta je achter de bar om de eerste spelers en trainers te voorzien van een lekker ‘bakkie’. Daarna werk je samen met twee vrijwilligers uit het rooster. Later op de avond zorg je voor het bakken van bittergarnituur (één soort, verder is de keuken gesloten). Aan het einde van de avond wordt er samen gezorgd voor het opruimen, afwassen (m.b.v. een horeca afwasmachine) en een doekje over de tafels en bar. Tot slot sluit je tussen 23:00-24:00 uur samen met één of twee andere vrijwilligers het sportcafé.  

Wanneer en hoe vaak?
De precieze invulling qua frequentie en begin- en eindtijd gaat altijd in overleg en op basis van jouw beschikbaarheid. Ook als je bijvoorbeeld tot 22:00 uur zou willen, horen we het graag.   

Waarom doen?

  • Als sportcafémedewerker ben je onderdeel van een gezellig, gedreven en goed georganiseerd team vrijwilligers.
  • Je wordt vanzelfsprekend ingewerkt.
  • Het is een toegankelijke functie, gastvrijheid is het enige vereiste.
  • De donderdagavond is altijd heel gezellig!
  • Je krijgt een FC Burgum-polo voor je diensten, als je nog geen lid bent van het sportcaféteam. 

Kop jij deze vacature in óf geef jij de assist door ons iemand anders te tippen?
Laat het dan weten aan onze vrijwilligerscoördinator Willem Vlietstra, met een appje/telefoontje naar 0618289148 of door te mailen naar vrijwilligers@fcburgum.nl 

Tiltrans
Sonac
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer