Nieuwe wedstrijdkleding FC Burgum

De kledingcommissie van FC Burgum is verschillende keren met Craft in gesprek geweest over de problemen die we ervaren met de wedstrijdkleding. Als gevolg daarvan heeft Craft ons nieuwe wedstrijdshirts toegezegd. Daarnaast heeft Voetbalshop aangeboden ieder spelend lid te voorzien van een nieuw broekje en sokken! (met uitzondering van de keepers, deze shirts zijn goed). 

In samenwerking met Craft en Voetbalshop is de kledingcommissie de afgelopen maanden 
hard bezig geweest met het uitzoeken en inventariseren van de juiste shirts, broekjes en sokken. Een hele klus, dus Haye en Goos hartelijk dank hiervoor! 

Uitlevering nieuwe seizoen
Op dit moment wordt er door de fabriek volop gewerkt aan het produceren van de nieuwe shirts en broekjes voor FC Burgum! De eerste levering verwachten wij eind april/begin mei. Omdat het einde van de verschillende competities dan al in zicht is, hebben we besloten dit seizoen niet meer in het  nieuwe tenue te spelen. Omstreeks eind juni gaan we alle huidige shirts en materialen innemen en klaarmaken voor het volgende seizoen. Via de leiders/trainers worden dan de broekjes en sokken verspreid onder de spelende leden.

Doneren oude kleding
De oude broekjes en/of sokken kunt u doneren via FC Burgum aan de stichting Mensenkinderen. Hierover volgt later meer informatie.

Apuls
Expert Meijer
Sonac
C. van den Adel
Tiltrans
Jumbo Burgum