Bingoavond in de Burgumer feesttent groot succes

FC Burgum wil Café De Taperij bedanken voor de fijne samenwerking tijdens de bingoavond in de Burgumer Feesttent en voor het mooie bedrag dat de avond heeft opgeleverd.

260 bezoekers
Op donderdag 26 september werd op initiatief van de Stichting Burgumer Feesttent in samenwerking met FC Burgum weer een gezellige bingoavond gehouden op de Loswal. Het evenement trok maar liefst 260 bezoekers.

Prachtige prijzen
Op de bingoavond waren prachtige prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven in en rondom Burgum. De hoofdprijs was een geldbedrag van 350 euro, aangeboden door Café De Taperij. De tweede prijs bestond uit een tegoedbon van 250 euro, te besteden bij Giant Store in Burgum.

Speciale dank aan Antal en Jouwert

Deze bingoavond werd mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers van FC Burgum in nauwe samenwerking met Café de Taperij en leverde een mooi bedrag op voor onze club. Een speciaal woord van dank aan alle sponsoren en vrijwilligers en in het bijzonder aan Antal en Jouwert van Café De Taperij. FC Burgum wil Café De Taperij bedanken voor de fijne samenwerking tijdens de bingoavond in de Burgumer Feesttent en voor het mooie bedrag dat de avond heeft opgeleverd.

Apuls
Expert Meijer
Sonac
Tiltrans
Jumbo Burgum
C. van den Adel