Cadeautje voor de scheids

Zaterdagmorgen op 12 oktober 2019 werd ik als clubscheidsrechter voor aanvang van mijn wedstrijd aangenaam verrast. Onze FC Burgum JO17-2 ontving onze voetbalvrienden van ST Ternaard/Holwerd JO17-1. Voor de wedstrijd aanving kwam de aanvoerder van de gasten mij een doos 'Merci chocola' aanbieden in het kader van de Week van de Scheidsrechter.
 
Dat vond ik een prachtige geste en ik wil hen hiervoor hartelijk bedanken. Een klein gebaar, maar wel enorm door mij op prijs gesteld. Het werd een goede wedstrijd, die door FC Burgum uiteindelijk met 5-2 werd gewonnen. De verenigingen Ternaard en Holwerd, hartelijk bedankt!
 
Ook onze vereniging is actief in de Week van de Scheidsrechter. Werden wij vorig jaar nog in de gelegenheid gesteld om een voorstelling van Bas Nijhuis bij te wonen, dit jaar worden wij als scheidsrechtersgroep uitgenodigd om een bezoek aan de wedstrijd SC Cambuur vs TOP Oss te brengen. Op deze manier worden onze clubscheidsrechters door FC Burgum in het zonnetje gezet, hulde hiervoor.
 
Ook een woord van dank aan de KNVB voor het uitroepen van de Week van de Scheidsrechter. 
 
Met sportieve groet,
 
Tjeerd de Jong
Clubscheidsrechter van FC Burgum
 
Tiltrans
Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Sonac
C. van den Adel