Sub- en cosponsors in het zonnetje

Een aantal bedrijven dat FC Burgum een warm hart toedraagt, is op zaterdag 5 oktober in het zonnetje gezet. Dat gebeurde omdat ze zich als sub- of cosponsor aan de club hebben verbonden.
 
Trouwe sponsors
De betreffende sponsors zijn in de maanden voorafgaand aan de fusie door de sponsorcommissie benaderd om bij FC Burgum een nieuw sponsorcontract aan te gaan. Deze trouwe sponsors, die reeds verbonden waren aan beide oude verenigingen, hebben royaal toegezegd hun sponsorbijdrage zodanig te verhogen, dat ze konden toetreden tot het sub- dan wel cosponsorschap.
 
FC Burgum is hier erg blij mee en wilde de dankbaarheid onderstrepen met een feestelijke contractondertekening.
 
De sponsoren waar het deze keer om ging, zijn Plus Wolters Burgum, Holwerda Zeecontainers in combinatie met Studio Hair, Van Campen & Dijkstra - allemaal als subsponsor - en zalencentrum Old Dutch en TN Slopen&Saneren als cosponsor. Zij waren voorafgaand aan de competitiewedstrijd FC Burgum-Marum uitgenodigd in de bestuurskamer. Na de inleidende woorden van Gauke Haagsma als voorzitter van de sponsorcommissie gaf FC Burgum-voorzitter Dirk van der Woude het belang aan van sponsors die zich aan de club verbinden en bedankte hen van harte voor de financiële steun.
 
Na de wedstrijd was er nog de gelegenheid om na te praten onder het genot van een 'hapke en een snapke'.
 
Contractondertekening met Plus Wolters
Contractondertekening met Plus Wolters
Contractondertekening met Holwerda Zeecontainers in combinatie met Studio Hair
Contractondertekening met Van Campen & Dijkstra
Contractondertekening met zalencentrum Old Dutch
Contractondertekening met TN Slopen&Saneren
 
Tiltrans
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Sonac
Apuls