Wil jij met FC Burgum naar SC Heerenveen-PEC Zwolle op 5 oktober?

Met ingang van dit seizoen hebben FC Burgum en SC Heerenveen een zogeheten 'Sportief Partnership'. De profclub streeft naar een goede samenwerking met de amateurclubs in Noord-Nederland omdat veel leden van deze clubs de wedstrijden van SC Heerenveen bezoeken en omdat ze ook profijt hebben van een goede opleiding bij de amateurs.

Met het partnership wil SC Heerenveen een platform bieden voor amateurclubs om kennis te delen over diverse onderwerpen. Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor zowel specifieke vrijwilligersgroepen, als ook het technisch kader om met elkaar facetten van de vereniging te bespreken en te verbeteren.

Verschillende acties tijdens het seizoen
Naast deze bijeenkomsten biedt SC Heerenveen de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse acties gedurende het seizoen. Om dat te vieren hebben we een mooi voetbaluitje voor onze spelers, vrijwilligers en supporters. Ben jij erbij?  

Op zaterdag 5 oktober (20.45 uur) speelt SC Heerenveen thuis tegen PEC Zwolle. FC Burgum is partner van SC Heerenveen en daarom mag iedereen van onze club gebruik maken van een speciale aanbieding voor deze wedstrijd. Een kaartje kost daardoor maar 10 euro per persoon! Zo wordt het een extra leuke voetbalavond! 

Wil je meedoen aan deze actie? Gebruik dan de volgende actielink:

Actielink FC Burgum

Eerst overleggen met je team? Klik hier om de actie door te sturen via WhatsApp

Samen winnen we meer
Behalve de korting voor onze leden gaat er tijdens deze actie ook nog eens 2 euro per kaartje naar FC Burgum! Help je mee?

Wij wensen iedereen alvast een mooie voetbalavond op 5 oktober! 

Jumbo Burgum
Expert Meijer
C. van den Adel
Sonac
Apuls
Tiltrans