Hart voor de sponsors

Tijdens de startdag van FC Burgum op 31 augustus maakte de sponsorcommissie van de gelegenheid gebruik om ook de sponsors te laten meedelen in de positieve sfeer rondom onze club. In het kader van ‘hart voor de sponsors’ hadden we het officiële moment, waarbij de contracten met de hoofd- en stersponsors werden ondertekend. Aansluitend was er een warm buffet voor alle sponsoren.

Onder toeziend oog van Cambuurtrainer Henk de Jong heette FC Burgum-voorzitter Dirk van der Woude rond 14.30 uur de sponsors welkom, waarna zij werden getrakteerd op koffie met gebak.

Handtekeningen

Vervolgens werden de handtekeningen gezet en de overeenkomsten bekrachtigd met een warme handdruk. Namens de hoofdsponsors van FC Burgum – aannemersbedrijf  C. van den Adel en administratiekantoor Apuls - zetten Cees van den Adel en Jan Tabak de handtekeningen. Daarna was het de beurt aan Berend Wijmenga van stersponsor makelaarskantoor Wijmenga.

De volgende die een sponsorcontract ondertekende, was Freerk Tilkema namens transportbedrijf Tiltrans als hoofdsponsor van de vrouwen. Voor de hoofdsponsors van de jeugd zetten Jouke de Jong en Bert Nicolai hun handtekening namens Jumbo en Erik Meijer namens Meijer Expert Burgum, waarna Sietse van der Meer zich namens de Hypotheker als stersponsor aan de jeugd verbond.

Verder werd er een handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst tussen FC Burgum, Leffel Sportswear en Craft, waarbij Leffel werd vertegenwoordigd door Romke Bos.

Kledinglijn gepresenteerd

Na de ondertekening werd bij het veld de kledinglijn gepresenteerd en aansluitend volgde de bekerwedstrijd tegen Drachtster Boys. Dit duel eindigde in een verdiende 3-1 overwinning voor FC Burgum, wat de feestvreugde aanzienlijk verhoogde. Na de wedstrijd maakte Jaap Kingma met zijn drone een luchtfoto van alle leden van FC Burgum en vervolgens gingen alle teams per categorie op de foto. Al met al een meer dan geslaagde start, die hoop en vertrouwen geeft voor een prachtige toekomst, zowel sportief als sociaal.

 

Expert Meijer
Tiltrans
C. van den Adel
Sonac
Jumbo Burgum
Apuls