Alertec Group zichtbaar op en langs het veld bij FC Burgum

De Alertec Group, een dienstverlener in de uitzendbranche met vestigingen tot in de Betuwe, is toegetreden tot de sponsorgroep van FC Burgum. 

Tijdens het rondje langs de velden van de sponsorcommissie in 2019 zijn gesprekken gevoerd met vele kandidaat-cosponsors die zich zouden kunnen verbinden aan FC Burgum. Met een brede groep cosponsors zou er samen met de hoofd-, ster- en subsponsors een stevige financiële basis onder de vereniging komen te liggen.

De Alertec Group, een dienstverlener in de uitzendbranche met vestigingen tot in de Betuwe, wilde hierin graag participeren. Na een gesprek met de manager Noord Marcel Geerdink en kantoorhouder Dokkum Alex Bosma waren we er al snel uit. Beide heren hadden er wel zin in en met name Alex wilde de naam van zijn werkgever graag terugzien langs het veld waar hij als strateeg op het middenveld van FC Burgum 1 ook sportief zijn verantwoordelijkheid neemt.

De samenwerking is op zaterdag 7 december 2019 bekrachtigd door het zetten van de handtekeningen onder het sponsorcontract. We hopen op een langdurige samenwerking.

Marcel Geerdink (rechts) van de Alertec Group met penningmeester Richard van der Vliet van FC Burgum. 

 

 

Apuls
Tiltrans
C. van den Adel
Sonac
Jumbo Burgum
Expert Meijer