Henk Konings ook volgend seizoen hoofdtrainer bij FC Burgum

In samenspraak met de spelers van de A-selectie maakt de afdeling voetbalzaken van FC Burgum bekend dat Henk Konings ook in het seizoen 2020-2021 hoofdtrainer is van de club.

Henk is bezig aan zijn eerste seizoen bij de fusieclub en had als uitdaging de voormalige spelersgroepen van vv Bergum en BCV samen te voegen. Tot nu toe voorloopt dit zeer voorspoedig getuige de eerste plaats op de ranglijst en het binnenhalen van de eerste periode.

Ook Sietse van der Meer blijft volgend seizoen als assistent-trainer verbonden aan de club. Samen met Henk vormt hij een prima samenwerkend duo.

Niels Pot blijft aan als trainer van FC Burgum 2
Ook met de trainers van FC Burgum 2 is de afdeling voetbalzaken overgekomen dat ze volgend seizoen voor deze groep zullen staan. Voor trainer Niels Pot en assistent-trainer Peter Mank is 2019-2020 het eerste seizoen bij de senioren. In het verleden hebben zij ruime ervaring opgedaan bij de jeugdelftallen van BBC.

Een van de doelstellingen van het tweede prestatieteam is om jonge spelers beter te maken. Tot nu toe loopt de samenwerking tussen de trainers, spelers en voetbalzaken uitstekend en was er alle reden om vroegtijdig de contracten te verlengen. 

 

Sonac
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Expert Meijer
Apuls
Tiltrans