Wil je oefenen in de winterstop? Stem het even af!

We gaan langzaam maar zeker weer richting winterstop en daarmee ook naar de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Sommige teams hebben daarvoor al een programma gemaakt, andere teams gaan er binnenkort mee aan de slag.

Voor teams die op ons eigen sportcomplex oefenwedstrijden willen spelen in januari en februari gelden de volgende richtlijnen:

• oefenwedstrijden alleen inplannen op de zaterdag of de zondag
• via de wedstrijdsecretaris (wedstrijden@fcburgum.nl) kijken of er op de beoogde datum nog plek is
• met de wedstrijdsecretaris een tijdstip afstemmen
• pas daarna een tegenstander vastleggen
• uitwedstrijden organiseren is altijd toegestaan
• bij bijzondere omstandigheden is de wedstrijdsecretaris leidend

Als we ons hieraan houden, kunnen we per zaterdag het maximale aantal wedstrijden organiseren en ervoor zorgen dat doordeweeks alle trainingen doorgaan. IJs en weder dienende hopen we de trainingsvelden zolang mogelijk te kunnen gebruiken. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan zullen we in goed overleg het kunstgrasveld moeten benutten. Dit vergt veel overleg én begrip van iedereen!

De competities gaan in maart weer los. Vanaf dat moment is het competitieprogramma weer leidend voor het gebruik van de velden.

We hopen hiermee een duidelijke werkwijze te hebben gegeven en wensen al onze teams nog veel plezier in de laatste wedstrijden voor de winterstop.

Hartelijke groet,

Ate Ritsma (Voetbalzaken), Jan Harmen Jonker (Algemene zaken) en Jan van Arkel (wedstrijdsecretaris)

 

Expert Meijer
Tiltrans
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Apuls