Van Mossel Autolease Noord BV verbindt zich als sponsor aan FC Burgum

Van Mossel Autolease Noord BV is toegetreden tot de sponsorgroep van FC Burgum. Op zaterdag 23 november is het sponsorcontract ondertekend.

Een aantal weken geleden werd Fokke Linting van de sponsorcommissie van FC Burgum benaderd door Tjitte Bosma, accountmanager bij een van de de grootste leasebedrijven in Nederland, te weten Van Mossel Autolease Noord BV in Leeuwarden. Tjitte gaf aan belangstelling en budget te hebben voor sponsoring bij FC Burgum.

Tijdens een vruchtbaar gesprek zijn de wensen van beide kanten geïnventariseerd en dit leidde ertoe dat Tjitte Bosma op zaterdag 23 november in de bestuurskamer het sponsorcontract ondertekende. Van Mossel krijgt onder andere een sponsorbord bij veld 5 en zal verder regelmatig adverteren via een banner op onze website. We heten Van Mossel Autolease Noord BV van harte welkom binnen ons sponsorbestand en hopen op een fijne samenwerking.

Tjitte Bosma (rechts) van Van Mossel Autolease Noord BV met Fokke Linting van de sponsorcommissie van FC Burgum.

 

Tiltrans
Sonac
C. van den Adel
Apuls
Jumbo Burgum
Expert Meijer