Cosponsor BuroTwa  ondertekent sponsorcontract FC Burgum

Hendrik Bosma van BuroTwa heeft op zaterdag 23 november voorafgaand aan de wedstrijd FC Burgum–Zwaagwesteinde het sponsorcontract met FC Burgum ondertekend. Buro Twa was op deze dag tevens de wedstrijdsponsor.

De wedstrijdsponsoring is onderdeel van het sponsorcontract, dat op maat is gemaakt en onder andere ook voorziet in boarding bij veld 1 en 5 en een advertentie in de presentatiegids.

Hendrik draagt het Burgumer voetbal al jaren een warm hart toe, niet in de laatste plaats omdat zijn kinderen ook actief zijn bij de jeugd van FC Burgum. BuroTwa was reeds sponsor bij vv Bergum en BCV en toonde zich bereid de bijdrage te verhogen en bij de nieuwe vereniging als cosponsor te fungeren.

BuroTwa is een klankbord voor bedrijven en geeft advies en ondersteuning op diverse financiële vraagstukken. Het bedrijf is te vinden op het nieuwe adres aan de Florijnwei 3d in Burgum. We hopen op een langdurige samenwerking.

IHendrik Bosma ondertekent namens BuroTwa het sponsorcontract met FC Burgum. Links Gauke Haagsma, bestuurslid sponsorzaken.

 

 

Apuls
Sonac
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Tiltrans
C. van den Adel