Voetbal Friesland Magazine is gepresenteerd en ligt vanaf vandaag in de winkel!

Onder grote belangstelling is zaterdag in onze kantine het Voetbal Friesland Magazine gepresenteerd. In deze prachtige glossy speelt FC Burgum een hoofdrol.

Namens de club bedankte Anthonie Feenstra uitgever Jos Miedema voor de wijze waarop het magazine FC Burgum in beeld heeft gebracht. De clubleden die in de reportage aan het woord komen, kregen een exemplaar uitgereikt.

De overige leden konden het magazine zaterdag tegen een gereduceerd tarief (1,50 euro) aanschaffen doordat makelaardij Jaap Kingma de eerste 100 exemplaren had gesponsord. De opbrengst van de verkoop is voor de club. Er zijn nog enkele magazines tegen speciaal tarief beschikbaar bij de bar in de kantine.

Voetbal Friesland Magazine is vanaf vandaag te koop bij Primera voor 2,95 euro.

Het eerste exemplaar werd zaterdag gesigneerd door Mirthe Ritsma

C. van den Adel
Tiltrans
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer
Sonac