Nieuwe website FC Burgum

De nieuwe website van FC Burgum is vanaf 1 juli 2019 in de lucht!

De basis van de nieuwe website staat klaar met daarop de informatie die nu belangrijk is. Denk aan informatie voor leden of vrijwilligers, maar ook de sponsoren, laatste nieuwtjes en de samenstelling van de nieuwe organisatie vind je terug op de site.

Gedurende de maand juli zal de website beetje bij beetje compleet gemaakt worden. Zo zal de koppeling met Sportlink gemaakt worden, zodra de KNVB de nieuwe club in het systeem heeft verwerkt. Daarna komen de teams en de namen ook op de website te staan. 

Er is bewust gekozen om de website vanaf 1 juli 2019 in de lucht te gooien om zo de benodigde informatie aan de leden en relaties te kunnen geven.

 


Wil je iets kwijt over de nieuwe website van FC Burgum? Of heb je misschien iets gevonden wat niet klopt of wat ontbreekt? Stuur gerust een e-mail naar webmaster@fcburgum.nl 

 

Tiltrans
Expert Meijer
Apuls
Jumbo Burgum
C. van den Adel