Yorn Sikkenk stopt bij FC Burgum

Yorn Sikkenk heeft besloten het seizoen bij FC Burgum 1 niet af te maken en te stoppen met voetballen. Erg jammer, maar zeker wel begrijpelijk in zijn situatie. Hieronder het bericht van Yorn aan ons allen:

Teamgenoten, staf en trouwe FC Burgum-supporters,

Bij deze kondig ik met moeite aan dat helaas dit seizoen voor mij stopt bij het 1e van FC Burgum. Ik heb deze keuze moeten maken in verband met mijn huidige werk. Ik kan het allemaal niet meer optimaal combineren. Ook verwachten mijn vriendin en ik ons tweede kindje in maart.

Ik heb een heel fijne tijd gehad en voel me vereerd dat ik deel uit mocht maken van deze mooie club. Ik werd met een warm welkom ontvangen door iedereen en ik wil jullie daar allemaal voor bedanken.

Ik neem geen afscheid, want voor mij is het zeker een tot ziens. Ook zal ik jullie supporten wanneer ik kan en hopelijk resulteert dit in een kampioenschap.

Ik wens iedereen nog heel veel succes. En nogmaals: mijn dank is groot.

Yorn Sikkenk

Tiltrans
C. van den Adel
Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum