FC Burgum - Oranje Nassau Live op Youtube

Zaterdagmiddag om 15:00 uur staat onze derde competitiewedstrijd op het programma tegen Oranje Nassau!⚽️

Na twee wedstrijden hebben we de volle zes punten, een fantastische start van de competitie! We zijn erop gebrand om onze mooie reeks voort te zetten zaterdag. Dat zal niet makkelijk worden, want Oranje Nassau is een sterke ploeg die in haar eerste drie wedstrijden nog niet verloren heeft.

Live op YouTube
Wij gaan zaterdag de wedstrijd uitzenden via ons YouTube-kanaal (youtube.com/fcburgum). Deze livestream wordt mogelijk gemaakt door Oké-PC Burgum. Dus ook al mag je zaterdag niet langs de lijn staan, je kunt de wedstrijd alsnog volgen, live vanaf het terras van de Nije Westermar*

De link naar de livestream: https://youtu.be/oUvm1PiSO7U 

*Mocht het zaterdag erg slecht weer worden dan kan het zijn dat de livestream niet doorgaat. Maar daar gaan we niet van uit natuurlijk

C. van den Adel
Tiltrans
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Sonac
Apuls