Opgelet: de ingang van ons sportpark is verplaatst naar de Elingsloane

Met de bouw van de Nije Westermar en de herinrichting van het sportpark heeft Het Koningsland ook een nieuwe ingang gekregen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren aan de Elingsloane 67, naast het azc.

Vanuit de richting Quatrebras neemt u bij de rotonde de eerste afslag. Volg de Elingsloane langs de Karwei, de Welkoop en het azc tot u het sportcomplex aan uw linkerhand ziet.

Vanuit de richting Drachten is het raadzaam op de Centrale As het aquaduct te nemen en de afslag Burgum West te pakken, zodat u niet door het dorp hoeft. U komt dan uit bij Quatrebras en kunt dan ook bovenstaande route nemen.

Komt u toch door het dorp, volg dan de doorgaande weg, ga bij de rotonde ter hoogte van de Esso ook rechtdoor (!) en pak bij de volgende rotonde de derde afslag. Volg de Elingsloane langs de Karwei, de Welkoop en het azc tot u het sportcomplex aan uw linkerhand ziet.

In het dorp komen borden waarop de nieuwe route is aangegeven.

Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruikmaken van de oude ingang aan de Burgemeester Bothenius Lohmanlaan. 

Tiltrans
Apuls
Expert Meijer
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Sonac