Hoofd- en stersponsors in het zonnetje tijdens ‘priuwerij’

De hoofd- en stersponsors van FC Burgum waren als dank voor hun bijdragen aan FC Burgum op vrijdagavond 28 februari uitgenodigd voor een ‘priuwerij’ bij Brouwerij Dockum. Nagenoeg alle hoofd- en stersponsors waren bij dit culinaire uitje aanwezig, zodat we met een mooi gezelschap een leuke avond konden beleven.

Kâld Kletske
Na een welkomstwoord van Gauke Haagsma namens de sponsorcommissie kregen we een aantal verschillende speciaal biertjes van het ‘Kâld Kletske’. De kenners lieten zich deze goed smaken, waarbij de smaakpapillen verder werden vertroeteld door de ruim gevulde planken met borrelhapjes.

Vervolgens namen Gauke en FC Burgum-voorzitter Dirk van der Woude de aanwezigen nog even mee naar de start van FC Burgum en gaven een inkijkje in wat er tijdens dit seizoen allemaal is gebeurd en gepresteerd binnen onze nieuwe club.

Rondleiding
Na dit ‘officiële’ gedeelte gaf gastheer Tim Cuperus van Brouwerij Dockum - en tevens FC Burgum-speler - een rondleiding langs de indrukwekkende brouwketels. Tim vertelde op een leuke manier hoe het Kâld Kletske was ontstaan en hoe het brouwproces in zijn werk gaat. Hierna was het tijd om kennis te maken met de overige smaken van het Kâld Kletske. Ook de warme maaltijd was inmiddels bereid en werd opgediend in de vorm van een ‘priuwerij’, zodat een ieder naar hartenlust kon genieten van het gebodene.

Ingelijst shirt
Aan het eind van de avond werden de sponsoren nog verblijd met een ingelijst shirt/trainingsjack met sponsorlogo. Op de foto’s een overzicht van deze avond. Op de trap van links naar rechts Jaap Kingma van Makelaardij Jaap Kingma, Erik Meijer van Expert Meijer Burgum, Sietse van der Meer van Jazeker.De Hypotheker Leeuwarden/Dokkum, Jouke de Jong van Jumbo Burgum en Pieter Tilkema van Tiltrans, poserend met ‘hun’ shirt/trainingsjack.

Jumbo Burgum
Expert Meijer
C. van den Adel
Tiltrans
Apuls
Sonac