Kom naar de Cambuur Voetbalmiddag bij vv Zwaagwesteinde!

Op woensdagmiddag 18 maart 2020 is er bij vv Zwaagwesteinde een speciale voetbalmiddag, georganiseerd door SC Cambuur. In een drie uur durend programma krijgen de kinderen een veld- en animatieprogramma voorgeschoteld onder leiding van officiële Cambuur-jeugdtrainers en ervaren hoe het is om te trainen als een echte profvoetballer.

De voetbalmiddag is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 15 jaar oud, ook voor hen die of niet op voetbal zitten. De kinderen ervaren deze middag hoe het is om één middag door het leven te gaan als een echte profvoetballer van SC Cambuur. Met tips van trainers vanuit de SC Cambuur Voetbalschool krijgen jongens en meisjes een leerzame en plezierige voetbalmiddag aangeboden. 
 
De voetbalmiddag begint om 15.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Op deze niet te missen middag ontvangen de kinderen de volgende onderdelen:

  • Vaste begeleiding van een trainer van SC Cambuur
  • Nieuw en gevarieerd veld- en animatieprogramma
  • Gezonde tussendoortjes en drinken
  • Een SC Cambuur Voetbalmiddag Certificaat
  • Kans op unieke Cambuur-prijzen
  • Kans om gescout te worden voor de jeugdopleiding van SC Cambuur

De middag staat open voor iedereen die van voetbal houdt en een leuke middag wil hebben. De kosten voor deze middag zijn 29 euro per deelnemer. Opgave kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen

Tot woensdagmiddag 18 maart bij vv Zwaagwesteinde!

C. van den Adel
Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Tiltrans