Jeugd Sponsor Actie Poiesz stopt per direct!

De Poiesz Supermarkten heeft de Jeugd Sponsor Actie per direct stopgezet vanwege het coronavirus en schenkt elke deelnemende club een bedrag van maar liefst 1000 euro.

Wij hebben als FC Burgum alle begrip voor deze beslissing. Het is vooral voor Poiesz en de deelnemende verenigingen erg jammer dat deze mooie actie niet door kan gaan, maar de gezondheid van iedereen heeft in deze tijd de absolute prioriteit. Wij willen langs deze weg Poiesz enorm bedanken voor de organisatie en het geweldige sponsorbedrag dat elke deelnemende club ontvangt.

Tot slot willen we iedereen ontzettend bedanken die bij deze actie sponsormunten gespaard heeft voor FC Burgum! Geweldig om te zien hoe een ieder aan deze actie heeft meegedaan.


Bericht van Poiesz Supermarkten:

"Jeugd Sponsor Actie stopt per direct!
Elke deelnemende club ontvangt € 1.000,-

Door het coronavirus leven we in andere tijden dan normaal. Als mens of organisatie dwingt dit je om maatregelen te treffen die je normaal gesproken niet zou nemen.

Met spijt in ons hart kondigen we hierbij aan dat de Jeugd Sponsor Actie per direct stopt. We zijn genoodzaakt de uitgifte van de Jeugd Sponsor munten te stoppen, omdat we in onze filialen handcontact zoveel mogelijk moeten vermijden.

We hebben daarom besloten om elke deelnemende club of vereniging € 1.000,- aan sponsorgeld uit te keren. Dit bedrag is voor elke deelnemer gelijk, omdat vanaf heden het inzamelen van munten gestopt is. Ook het Jeugd Sponsor Gala zal helaas niet doorgaan. Wij hopen dat u dit sportief op zult vatten en begrip heeft voor deze beslissing.

Ingehaald door de tijd en snel veranderende omstandigheden is het voor Poiesz Supermarkten niet mogelijk om alle communicatie over de Jeugd Sponsor Actie per direct terug te nemen. Dit onder meer vanwege het drukproces van onze folders. Alle Jeugd Sponsor aanbiedingen die in de folders staan, blijven gewoon geldig. U zult er alleen geen sponsormunten meer bij ontvangen.

Wij rekenen en hopen op uw begrip. Zorg goed voor uzelf en elkaar!"

Met vriendelijke groet,

Poiesz Supermarkten B.V.

Expert Meijer
Tiltrans
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Apuls
Sonac