Doe jij ook mee met de Challenge?

Heb je genoeg geoefend de afgelopen dagen? Doe dan nu mee met de FC Burgum #StayAtHomeChallenge op Instagram! 4 challenges van elk 5 dagen in 1 competitie. Je kunt punten scoren en na elke challenge is er een prijs voor de topscorer, degene die het 'record' in handen heeft.

1 competitie bestaande uit 4 challenges
De komende tijd zullen er 4 challenges zijn, elke challenge duurt 5 dagen. Bij elke challenge kun je proberen om zoveel mogelijk punten te scoren én degene die het record van de challenge na 5 dagen in handen heeft wint tussendoor ook een prijs. Bij de eerste challenge is het het doel om zovaak mogelijk de wc-rol hoog te houden om het record te hebben na 5 dagen.

Degene die na 4 challenges de meeste punten heeft verzameld, is de absolute WINNAAR van de competitie! Er zijn vele te gekke prijzen te winnen!

De enige voorwaarde om mee te doen bij de eerste challenge: houd de wc-rol minimaal 10x hoog en stuur je filmpje via een direct bericht (dm) op Instagram naar ons toe.

Zien we je zo op Instagram? https://www.instagram.com/fc_burgum/

Expert Meijer
C. van den Adel
Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
Apuls