JO11-1 krijgt clinic van hoofdtrainer Henk Konings

De spelers van JO11-1 hebben woensdag 4 maart een voetbalclinic gekregen van hoofdtrainer Henk Konings. De clinic was een presentje voor het team dat in september bij de sponsorloop voor FC Burgum het meeste geld bijeen had gelopen.
 
Woensdag was het dus zover. Op het moment dat de jongens en meid normaal gesproken training hebben, verscheen Henk op het veld. Na verschillende techniekoefeningen werd er een partijtje gedaan met veel aandacht voor het positiespel. Natuurlijk wilden de kinderen ook winnen, maar tijdens het partijtje waren de beide teams redelijk in evenwicht. Uiteindelijk kwamen er nog penalty’s aan te pas.
 
De kinderen waren enthousiast en hebben weer veel geleerd. Ze hebben de clinic heel erg gewaardeerd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apuls
Tiltrans
Expert Meijer
C. van den Adel
Jumbo Burgum