Kees Noordmans speelt volgend seizoen voor FC Burgum

Kees Noordmans, middenvelder van Sneek Wit Zwart en oud-speler van VV Bergum, BBC en Be Quick 1887, keert terug in Burgum. De 26-jarige middenvelder voegt zich na dit seizoen, net als zijn maatje Robert Stelpstra, bij de eerste selectie van FC Burgum 1!

Kees begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van VV Bergum en BBC, waarna hij al snel in de senioren het eerste elftal wist te vinden van VV Bergum. Hier speelde hij drie goede seizoenen in de 1e klasse om vervolgens de stap te maken naar de hoofdklasse zondag bij Be Quick 1887. In Haren (Groningen) kende Kees drie mooie seizoenen met in zijn eerste jaar direct een promotie naar de derde divisie om daarna nog twee seizoenen bij Be Quick in die derde divisie te spelen.

Twee seizoenen voetbalt Kees nu bij Sneek Wit Zwart. In zijn eerste seizoen liep de club net het kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse mis, dit jaar strijdt SWZ opnieuw om de titel.

Met trots heten wij Kees welkom en gaan we hem volgend seizoen zien schitteren in het mooie tenue van FC Burgum.

Welkom terug Kees!💙  

Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans
Apuls
Expert Meijer