Doe mee met de online Bingo van FC Burgum!

Hallo,

Als activiteitenteam van FC Burgum vinden we het belangrijk om lekker bezig te blijven in deze rare coronatijd. Gelukkig zijn we gezond en hebben we ook binnen de club geen berichten gehad van leden en of andere betrokkenen die getroffen zijn door het coronavirus.

Om invulling te geven aan onze waarden 'Hart voor de club en hart voor de omgeving' organiseren wij een live-bingo op YouTube.

Dit evenement zal plaatsvinden op vrijdag 15 mei vanaf 20.00 uur.

Wil je weten hoe een en ander werkt? Lees dat hieronder! Graag tot vrijdag!

Bingokaarten kopen
Je kunt een pakketje kaarten kopen al vanaf €15,00 per deelname, hierin zitten 4 normale bingokaarten en 1 superbingokaart. Met de superbingokaart speel je mee met de eindronde voor de hoofdprijs, de 55 inch tv, mede mogelijk gemaakt door Expert Burgum.

Je kunt per pakket extra superbingokaarten kopen voor €5,00, zo heb je nog meer kans om de hoofdprijs te pakken!

Hoe meer bingokaarten je koopt des te meer kans op het winnen van onze fantastische prijzen, waarvan een aantal komende dagen bekend zal worden gemaakt! 🎁

Ga snel naar bingo.fcburgum.nl om jouw bingokaarten te scoren!

YouTube live-uitzending
Tijdens de uitzending, die via YouTube live te volgen is, zullen we per bingokaart 3 rondes spelen. Voor de superbingo zal 1 ronde worden gespeeld om meteen een volle bingokaart te bemachtigen. 

Mocht je bingo hebben, dan kun je via WhatsApp videobellen naar het nummer dat vrijdagavond bekend wordt gemaakt. Als je liever niet met je gezicht in beeld komt, kun je ook gewoon bellen.

Uiteraard leggen we vrijdagavond alles nog een keer uit.

Ben je nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Klik dan hier... en klik op op de knop 'Abonneren'. Zo mis je geen enkel filmpje of live-uitzending van FC Burgum. 

Speluitleg
Er worden drie rondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten met als laatste één superbingokaart voor de hoofdprijs. Elke ronde heeft zijn eigen prijs. Dus er zijn in totaal maar liefst 13 prijzen te winnen. In de loop van deze week worden steeds meer prijzen bekend die je kunt winnen.

Zodra je via bingo.fcburgum.nl een bingokaart hebt besteld, ontvang je de kaart op het opgegeven e-mailadres. LET OP: dit gebeurt niet direct; het kan zijn dat de bingokaart pas de volgende dag wordt verstuurd. Het kan ook voorkomen dat de mail in je SPAM-folder terechtkomt. Denk hier dus goed om.

Bingokaart uitprinten
Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.

Heb je bingo? Bel dan tijdens de uitzending zo snel mogelijk naar het opgegeven nummer. De bingo wordt vervolgens gecontroleerd en de prijs wordt naar je opgestuurd of bij je thuis gebracht. Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Dank aan SWZ Boso Sneek voor het geven van de nodige tips en tricks. Ze hebben er zelfs een fantastisch artikel over geschreven: https://medium.com/@nlsven/hoe-organiseer-je-een-online-bingo-voor-jouw-vereniging-ae90bb4f9ff6

Voor de club en de samenwerking met de lokale ondernemers in Burgum
Wij hopen op een grote deelname! Dit natuurlijk voor 💙 voor de club en 💙 voor de omgeving. 

Met deze bingo steunen we met zijn allen onze mooie club én indirect ook de lokale ondernemers in Burgum die de prijzen mede beschikbaar hebben gesteld!💙

Veel plezier!

Het activiteitenteam
(Femke Tilkema, Arjen Tolman, Jirina Sprietsma en Merijn Feenstra)

C. van den Adel
Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum
Expert Meijer