Ook de senioren mogen weer los

Nu de trainingsmogelijkheden zijn verruimd en ook de senioren van FC Burgum de training mogen hervatten met inachtnemening van de anderhalvemeterregel, hebben we het trainingsschema enigszins aangepast. Op het bijgevoegde schema kunnen jullie zien waar en wanneer jullie gaan trainen. LET OP! Dit schema is nog niet definitief voor alle teams. Je krijgt van je trainer of leider meer informatie over wanneer en in welke vorm de trainingen weer beginnen. We verzoeken iedereen zich te houden aan  alle voorzorgsmaatregelen.

Klik hier voor het nieuwe trainingsschema...

Geen keeperstraining van Etienne Stomp
Aangezien we minder velden kunnen gebruiken, is in overleg besloten dat de keeperstraining van Etienne Stomp dit seizoen niet meer van start gaat. De keepers kunnen gewoon aansluiten bij hun team/lichting en meedoen met de oefeningen van hun trainer. Etienne Stomp zal, als de omstandigheden dat toelaten, in het begin van het nieuwe seizoen de keepertraining weer oppakken. 

Maatregelen
Nog even in het kort de voornaamste maatregelen:

  • De kantine is dicht
  • De boxen zijn gesloten
  • Neem zelf een bidon met water mee
  • Verlaat na de trainingen zo snel mogelijk het complex en ga naar huis
  • Was voor en na de trainingen goed je handen
  • Volg de aanwijzingen van de coördinator op

Samen staan we sterk! Blijf gezond!

 

Apuls
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Tiltrans
Expert Meijer