Doe mee met de tweede online Bingo van FC Burgum!

Na het geweldige succes en de vele positieve reacties organiseert het activiteitenteam van FC Burgum weer zo'n leuke online bingo op YouTube.

Dit evenement zal plaatsvinden op vrijdag 26 juni vanaf 20.00 uur.

Wil je weten hoe een en ander werkt? Lees dat hieronder! Tot vrijdag de 26e!

Bingokaarten kopen
Je kunt een pakketje kaarten kopen al vanaf €15,00 per deelname, hierin zitten 4 normale bingokaarten en 1 superbingokaart. Met de superbingokaart speel je mee met de eindronde voor de hoofdprijs, ditmaal zelfs twee hoofdprijzen!!! 

Je kunt per pakket extra superbingokaarten kopen voor €5,00, zo heb je dus nog meer kans om niet één maar zelfs twee hoofdprijzen te pakken!

Hoe meer bingokaarten je koopt des te meer kans op het winnen van onze fantastische prijzen, waarvan een aantal komende dagen bekend wordt gemaakt! 🎁

Ga snel naar bingo.fcburgum.nl om jouw bingokaarten te scoren!

Zodra je een bingokaart hebt besteld, ontvang je ditmaal direct je kaart(en) op het opgegeven e-mailadres.
LET OP: Het kan voorkomen dat de mail in de SPAM-folder terecht komt -> Dit is vooral bij een HOTMAIL-account het geval. Mocht het zo zijn dat er geen bingokaarten in de bijlage zitten, beantwoord dan de ontvangen e-mail of stuur een mail naar bingo@fcburgum.nl 

YouTube live-uitzending
Tijdens de uitzending, die via YouTube live te volgen is, zullen we per bingokaart 3 rondes spelen. Voor de superbingo zal 1 ronde worden gespeeld om meteen een volle bingokaart te bemachtigen. 

De live-uitzending staat al ingepland en kun je vinden op: https://youtu.be/imP7lFkAVyM, klik op 'Herinnering instellen' en dan ontvang je een notificatie als de uitzending begint.

Mocht je bingo hebben, dan kun je bellen naar 0511-462150. Denk er wel om dat het geluid van je apparaat, waar je de bingo op kijkt, uit staat. Anders kunnen we je niet goed horen. Tip van ons: sla het nummer alvast op in je telefoon als favoriet. 

Uiteraard leggen we vrijdagavond alles nog een keer uit.

Ben je nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Klik dan hier... en klik op op de knop 'Abonneren'. Zo mis je geen enkel filmpje of live-uitzending van FC Burgum. 

Speluitleg
Er worden drie rondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten met als laatste één superbingokaart voor twee hoofdprijzen. Elke ronde heeft zijn eigen prijs. Dus er zijn in totaal maar liefst 14 prijzen te winnen. In de loop van de week worden steeds meer prijzen bekendgemaakt. 

Social media-prijs
Wil jij tijdens de bingo ook kans maken op een extra prijs? Maak dan een mooie foto van hoe en met wie jij meespeelt en tag FC Burgum in het bericht. Wie weet ga jij er dan met de social media-prijs vandoor.

Zodra je via bingo.fcburgum.nl een bingokaart hebt besteld, ontvang je de kaart op het opgegeven e-mailadres. LET OP: Mocht het zo zijn dat er geen bingokaarten in de bijlage zitten, beantwoord dan de e-mail of stuur een mail naar bingo@fcburgum.nl 

Bingokaart uitprinten
Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.

Heb je bingo? Bel dan tijdens de uitzending zo snel mogelijk naar 0511-462150. De bingo wordt vervolgens gecontroleerd en de prijs wordt naar je opgestuurd of bij je thuis gebracht. Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Samenwerking met de lokale ondernemers in Burgum
Wij hopen net als bij de vorige keer dat er weer veel mensen mee gaan doen! Dit natuurlijk voor 💙 voor de club en 💙 voor de omgeving. 

Met deze bingo steunen we met zijn allen onze mooie club én indirect ook de lokale ondernemers in Burgum die de prijzen mede beschikbaar hebben gesteld!💙

Veel plezier!

Het activiteitenteam
(Femke Tilkema, Arjen Tolman, Liesanne Veenstra, Jirina Sprietsma en Merijn Feenstra)

Jumbo Burgum
Tiltrans
Expert Meijer
C. van den Adel
Apuls