Trainingen beginnen weer op 3 augustus

Nu het seizoen daadwerkelijk is afgelopen, begint ook alweer de voorbereiding op seizoen 2020-2021. Er zijn nog spelers die gebruikmaken van het sportcomplex om zich nog 1 of 2 keer per week heerlijk in het zweet te jagen. Dit is prima, als het terrein maar netjes blijft.

De velden gaan per 7 augustus weer open en er kan vanaf 3 augustus weer worden getraind. De trainers kunnen dus hun trainingsschema inplannen. Op dit moment wordt in kaart gebracht vanaf wanneer en op welke dagen de trainers willen trainen.

Trainingsschema
Zodra dat bekend is gaan we een trainingsschema maken en proberen we ieders wensen te honoreren. Dit is zoals jullie allemaal wel zullen begrijpen een grote klus. Zodra hier meer over bekend is zal dit schema op de site geplaatst worden met hierbij de velden waarop de training afgewerkt dient te worden.

Voor nu wensen we jullie allemaal een plezierige vakantie. Rust lekker uit, geniet van elkaar en kom 100 procent fit weer op de training!

Voetbalzaken

Expert Meijer
Tiltrans
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Apuls