Vrijwilliger Eddie Sprietsma in het zonnetje gezet

Eddie Sprietsma is de motor achter de website en alle socialmediakanalen van FC Burgum. Als dank en waardering voor zijn enorme inzet werd hij maandagavond in het zonnetje gezet.

Geïnspireerd door de grote profclubs presenteert Eddie onze club, de teams en alle activiteiten op een verrassende wijze. Denk aan de fraai vormgegeven teamopstellingen voor wedstrijden van het eerste elftal op Twitter en Instagram, de ‘gifjes’ van scorende spelers, filmpjes van doelpunten, en ook de vele graphics op onze website. Die site is overigens ook weer een product uit zijn veelzijdige ‘fabriek’.

Aanstekelijk enthousiasme
Die fabriek draait altijd op volle toeren. Toen het voetbal door corona stil lag, was het zelfs drukker dan ooit op onze mediakanalen. Mede door Eddie’s inzet en aanstekelijk enthousiasme groeiden bijvoorbeeld de inzendingen van de StayAtHomeChallenges uit tot ware competities en kon half Burgum op vrijdagavond 15 mei thuis achter de computer bingo spelen.

Het bestuur sprak maandagavond bewondering uit voor het vele werk dat Eddie voor FC Burgum verzet en de mooie dingen die hij heeft gemaakt. Uit handen van voorzitter Dirk van der Woude ontving hij een bos bloemen.

Expert Meijer
Tiltrans
Apuls
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Sonac