Henk Blom neemt afscheid als tekstschrijver bij FC Burgum

De presentatiegids 2020-2021 wordt zijn laatste klus, daarna stapt Henk Blom definitief uit het communicatieteam van FC Burgum. Maandagavond bedankte Anthonie Feenstra hem namens FC Burgum voor zijn inzet als redactielid en schrijver, eerst bij BCV en vervolgens bij FC Burgum.

Enrico Fiore
In de afgelopen 15 jaren schreef Henk het voorwoord van zo'n 200 programmaboekjes voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal, die hij naar eigen zeggen ook bijna allemaal heeft bewaard. Daarnaast heeft Henk door de jaren heen een belangrijk aandeel gehad in tal van presentatiegidsen. Maar velen kennen hem vooral van de humoristische en soms ook pittige wedstrijdverslagen die hij steevast afsloot met 'Enrico Fiore' (de Italiaanse vertaling van zijn eigen naam).

Nieuwe uitdaging
In het communicatieteam van FC Burgum was Henk afgelopen seizoen betrokken bij allerlei vormen van communicatie waaronder de presentatiegids. Voor hem is het nu tijd om eens iets heel anders te gaan doen. Wat precies weet hij nog niet, maar we zullen hem vast en zeker nog vaak zien op het sportpark.

Henk, nogmaals ontzettend bedankt voor je inzet en betrokkenheid. We hebben van je bijzondere talenten genoten!

Communicatieteam FC Burgum

PS We zijn op zoek naar mensen om ons communicatieteam te versterken. Heb jij affiniteit met het schrijven en/of redigeren van teksten, stuur dan een mail naar communicatie@fcburgum.nl 

Sonac
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Expert Meijer