Concept trainingsschema 2020-2021

Het team van Voetbalzaken is druk bezig geweest om de trainingen van alle teams in kaart te brengen en deze te verwerken in het eerste concept van het nieuwe trainingsschema. 

Klik hier voor het concept trainingsschema 2020-2021...

Nieuwe hoofdveld nog niet beschikbaar
Aangezien het nieuwe hoofdveld nog niet beschikbaar is, zullen we in goed overleg met elkaar moeten kijken naar andere beschikbare velden. Ben jij als team ingedeeld op het nieuwe hoofdveld? Zoek dan zelf eerst een geschikte plek om te trainen; misschien kun je een helft van een veld delen met een ander team door contact te zoeken met de trainer of leider van dat team. Er zijn sowieso ook nog andere grasvelden beschikbaar. Denk aan veld 1 en 3.

Totdat het nieuwe hoofdveld klaar is, zullen we dus goed samen moeten werken. Goede communicatie is hierbij heel belangrijk. Loop je ergens tegenaan of heb je nog vragen of opmerkingen? Schroom niet om een mailtje te sturen naar voetbalzaken@fcburgum.nl 


We gaan vanaf volgende week weer lekker beginnen met trainen!

Tiltrans
Jumbo Burgum
Apuls
Expert Meijer
C. van den Adel
Sonac