Sponsors FC Burgum goed zichtbaar op ons nieuwe sportpark

De bouw van de sporthal nadert zijn voltooiing en over een paar weken zullen we ons daar kunnen vestigen in ons nieuwe ‘huis’. Ook buiten de sporthal wordt druk gewerkt aan de aanleg van het parkeerterrein en de overige bestratingen. Verder is de aannemer begonnen met de aanleg van het nieuwe hoofdveld, het toekomstige veld 1, dat we vanaf begin oktober kunnen bespelen.

Nieuw boardingsysteem
Dit belooft een prachtig veld te worden met een mooie entourage waar onze sponsors goed zichtbaar zijn in een nieuw boardingsysteem, dat er een stuk strakker uit gaat zien dan we gewend waren. De sponsorcommissie is druk bezig om alle bestaande borden van twee velden zoveel mogelijk te comprimeren naar het hoofdveld.

Logischerwijs kunnen niet alle borden beneden langs het veld geplaatst worden. Dit is ook niet erg, want in overleg met de sponsors komen we er altijd uit. We hebben namelijk meerdere mogelijkheden. Zo willen we ook graag zoveel mogelijk borden bij veld 2, het huidige kunstgrasveld, want ook spelers spelen het liefst op een ‘aangekleed’ veld.

Extra sponsorruimte aan kopse kanten
Verder hebben we extra ruimte gecreëerd aan de kopse kanten en aan de lange zijde tegenover de sporthal waar we twee rijen grotere borden plaatsen, die vanaf de sporthal goed zichtbaar zijn. In de gesprekken met de sponsors blijkt dat hiervoor volop belangstelling is; naast de hoofdsponsors hebben we al een flink aantal sponsors voor deze boarding weten te interesseren. We hebben echter nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, ook aan de oost- en westzijde van het veld achter de doelen. Voor de boarding langs veld 2 is nog meer dan voldoende ruimte.

Nog geen sponsor? Dit is uw kans!
Hieronder ziet u een sfeerimpressie van hoe het er over een paar weken uit komt te zien. Als u een bedrijf hebt, nog geen sponsor bent, maar wel geïnteresseerd bent en u wilt van deze unieke gelegenheid gebruik maken en sponsor worden van FC Burgum, dan is dit uw kans. U kunt u aanmelden via sponsoring@fcburgum.nl.

Meer informatie over tarieven en andere sponsorvormen is te vinden op onze website onder het tabblad sponsorzaken/sponsorbrochure. Na uw aanmelding zal contact met u worden opgenomen over uw wensen. Uiteraard kunnen ook bestaande sponsors die hun contract willen upgraden zich bij ons melden, want we kunnen ons voorstellen dat dit een unieke mogelijkheid is.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie FC Burgum

 

 

Expert Meijer
Sonac
C. van den Adel
Apuls
Tiltrans
Jumbo Burgum