Bentacera sponsor van Heren 3

Bentacera uit Drachten is sponsor geworden van de inloopshirts van Heren 3. Onze Heren 3 speler Robert Kuipers werkt bij dit accountants- en advieskantoor. Robert had al eens te kennen gegeven, dat zijn werkgever geïnteresseerd is in sponsoring van FC Burgum.

In overleg met de sponsor is er in eerste instantie gekozen voor het sponsoren van inloopshirts. Hieraan was behoefte bij het 3e zaterdagteam van de mannen, waar Robert niet onverdienstelijk zijn partijtje speelt. Na overeenstemming konden de shirts besteld en bedrukt worden. Het resultaat mag er zijn, zoals u op de foto's ziet.

Als er meer teams zijn met een potentiële (inloopshirt) sponsor, dan is een mailtje naar sponsorzaken voldoende.

Tiltrans
C. van den Adel
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Sonac
Apuls