Inloopshirts MO17 en MO19

Een paar maanden geleden werd de sponsorcommissie benaderd door Jelle vd Veen, coördinator bij de meisjes. Hij vertelde dat er dit seizoen 2 extra teams bij de meisje waren en dat het wel mooi zou zijn dat de ze teams ook van inloopshirts zouden worden voorzien. Daar had Jelle wel een punt, maar we hebben geen lijstje met inloopshirtsponsors, maar daar had Jelle al een oplossing voor... ik denk, dat mijn broer er wel interesse in heeft aldus Jelle, die natuurlijk al wat voorwerk had gedaan. Vervolgens ging de sponsorcommissie met Folkert vd Veen in gesprek over uitbreiding van het sponsorschap, want men was reeds cosponsor bij onze club. Onder het genot van een bakje koffie waren we er snel uit en werd de deal gesloten. De shirts werden besteld en na een iets langere levertijd konden de shirts op zaterdag 11 december j.l. in gebruik worden genomen. De meiden waren blij met shirts en de sponsor tevreden, want nu wordt VDVeen Ontwikkeling B.V. letterlijk (uit) gedragen via de meiden van MO-17 en MO-19 van FC Burgum . Op de foto's ziet u speelsters en begeleiding met een trotse sponsor Folkert vd Veen.

Al met al een mooi voorbeeld hoe een team aan een inloopshirt sponsor kan komen. Heeft u ook belangstelling om 1 of meer teams van inloopshirts te voorzien, dan is er nog beperkt ruimte, want er zijn zowel bij de jeugd als bij de senioren nog een paar teams, die nog graag inloopshirts zouden willen hebben. Met de aanschaf van de shirts heeft u een eenmalige uitgave om de shirts te bekostigen, die eigendom van de club blijven en verder krijgt u een jaarlijkse sponsornota van FC Burgum van slechts € 100,-.'

Sonac
Tiltrans
Expert Meijer
C. van den Adel
Apuls
Jumbo Burgum