Prettige kerstdagen en een gezond en sportief 2022💙

Beste FC Burgumers,

Als jonge voetbalvereniging wordt ons clubgevoel en saamhorigheid behoorlijk op de proef gesteld. We hadden de verwachting en ook het gevoel dat we dit seizoen (2021/2022) eindelijk volop konden genieten van voetbal en de gezelligheid. Net als vorig seizoen saboteert het coronavirus dit plezier. We waren net lekker op weg en het voelde fantastisch. Ik zag en bemerkte hoeveel plezier iedereen beleefde aan de trainingen en wedstrijden, maar juist ook aan de nazit.

Helaas kennen we inmiddels het gevoel om niet meer te trainen en wedstrijden te spelen. Dat gevoel is op z’n zachtst gezegd zeer vervelend. Ik spreek regelmatig met leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. Ik hoor eigenlijk maar één geluid, namelijk de behoefte om elkaar weer snel op onze prachtige accommodatie te kunnen ontmoeten. Laten we elkaar vooral blijven steunen en respecteren, of je nu wel of niet gevaccineerd bent; corona mag ons clubgevoel en saamhorigheid nooit in de weg staan.
Ik hoop van harte, net als vele anderen, dat deze situatie snel verbetert en we de trainingen en wedstrijden kunnen hervatten.

Namens het bestuur wil ik alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van FC Burgum en hun geliefden ondanks deze vervelende situatie toch fijne, maar bovenal gezonde feestdagen toewensen en ik hoop dat we elkaar snel weer treffen op ons sportpark.

Hartelijke groeten,
Dirk van der Woude

Sonac
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel
Expert Meijer
Jumbo Burgum