Nije Westermar is elftal aan informatieschermen rijker

FC Burgum heeft deze week weer een stap gezet in de verdere inrichting van de Nije Westermar. Oké-PC bracht 11 informatieschermen aan voor de club in de ontvangsthal, het sportcafé, de bestuurskamer/vergaderkamer, de ontvangstkamer en bij de bar en in de keuken. Zo beschik je voortaan over actuele uitslagen, standen en het programma. Ook kun je mededelingen en clubinformatie op de schermen lezen of gewoon even televisie kijken of het weer checken. Bij de bar en keuken worden de prijzen van de verschillende producten getoond. Oftewel: op ieder scherm wat wils door middel van een schakelbord, dat vanachter de bar bediend kan worden. Deze schermen zijn beschikbaar gesteld door “De Freonen Fan FC Burgum”, die graag een bijdrage wilden doen in de aankleding van de accommodatie.
 
 
Oké-PC sponsort installatiewerk
Oké-PC heeft alle beeldschermen geleverd en geïnstalleerd. Het ophangen, het trekken van de bekabeling, de montage en de instelling van de (schakel)apparatuur heeft Oké-PC gratis voor de club verzorgd. Alles is operationeel. Nu hopen dat we over niet al te lange tijd veelvuldig gebruik kunnen maken van deze mooie en actuele informatiebron. Of, zoals Ronald Zijlstra van Oké-PC aangeeft: “Hopelijk kunnen we er snel van gaan genieten!"
 
Pranger en Rosier zorgt voor camera’s langs hoofdveld
Binnenkort installeert Oké-PC ook het systeem van Sports intelligence 360. Dit houdt in dat er meerdere camera’s op het hoofdveld worden aangebracht en aangesloten. Vanaf dat moment is het mogelijk wedstrijden op te nemen voor analyse of het maken van samenvattingen. Ook is het mogelijk een wedstrijd live te streamen. Dit systeem hebben we als club kunnen realiseren door een nieuwe sponsor, genaamd Pranger en Rosier uit Dokkum. We zijn blij met deze nieuwe sponsor en het camerasysteem. Dit is een mooie stap naar verdere professionalisering van onze club.
 
 
 
 
 
 
Sonac
Apuls
Expert Meijer
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Tiltrans