We zijn enorm trots: Nije Westermar is genomineerd voor meest duurzame sportaccommodatie

Op 22 april 2021 wordt voor de tweede keer de award voor Meest Duurzame Sportaccommodatie van het Jaar uitgereikt. Vorig jaar ging voetbalvereniging Wolfaartsdijk er met de titel vandoor. Voetbalvereniging Angerlo Vooruit was de winnaar van het Beste Initiatief Duurzaamheid. 

Dit jaar zijn beide categorieën samengevoegd tot de verkiezing van meest duurzame Sportaccommodatie van het Jaar. Tot 12 maart hebben verenigingen zich kunnen inschrijven en daar is veel gebruik van gemaakt. Op 18 maart heeft de vakjury zich over alle inzendingen gebogen en hieruit de 3 genomineerden geselecteerd. Naast FC Burgum zijn dat SV Grol uit Groenlo en Tennisvereniging Berg en Dal uit Berg en Dal.

We hopen natuurlijk dat onze prachtige accommodatie, dat gerealiseerd is door een uitstekende samenwerking/co-creatie tussen gemeente, burgerinitiatief Westermar en FC Burgum uiteindelijk de eerste prijs wint.

Binnenkort zullen wij ons in een video presenteren op de site https://www.duurzamesportsector.nl/sportaccommodatievanhetjaar/ 

Apuls
Sonac
C. van den Adel
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Tiltrans