Commissaris van de Koning en burgemeester op bezoek

Vrijdag 11 juni kwam de Commissaris van de Koning, de heer Brok, op werkbezoek in de Nije Westermar. Hij werd vergezeld door burgemeester Gebben en wethouder Hoekstra van de gemeente Tytjerksteradiel. Namens FC Burgum waren Dirk van der Woude (voorzitter) en Jaap van Bruggen (projectleider Nije Westermar) aanwezig. Ook Piet Herder, voorzitter van het burgerinitiatief gaf acte de présence.

Na een korte introductie kregen alle aanwezigen een FC Burgum cap, zodat duidelijk werd wie de prijs voor het beste sportcomplex van Nederland had gewonnen. Met een cap en een mondkapje op, werd een ronde door de Nije Westermar gemaakt. De heer Brok als ook burgemeester Gebben en wethouder Hoekstra gaven aan onder de indruk te zijn van ons onderkomen en de wijze waarop het complex is ingericht en aangekleed. Ook de rol van de hûskeamer, bleef niet onbesproken.

 

Expert Meijer
Jumbo Burgum
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel
Sonac