Doe mee met de EK-pool van Expert Meijer en FC Burgum en maak kans op fantastische prijzen!

Eindelijk is het zover! Het EK staat voor de deur! En wat is er leuker dan hier samen van te genieten. Daarom kun je meedoen met de Expert Burgum EK-pool. Dit kan individueel, maar ook per team. En hoe je ook meespeelt, iedereen die meedoet maakt kans op mooie prijzen.

Graag nodigen wij jullie uit om samen met ons mee te spelen. Meld je aan, voorspel de uitkomsten van de wedstrijden en scoor mooie prijzen. Meespelen is gratis en een mooie manier om met z’n allen het EK nog intenser te beleven.

Extra subpool van FC Burgum voor nog een vette prijs!
Samen met onze hoofdsponsor Expert Meijer Burgum hebben we naast de Expert Burgum-pool ook nog een FC Burgum-subpool! Speciaal voor al onze leden, vrijwilligers en supporters. Naast de drie fantastische prijzen in de algemene Expert Burgum-pool maak je ook nog eens kans op een extra prijs in de FC Burgum-subpool, namelijk een JBL Partybox 100 ter waarde van maar liefst €239,00!

Twijfel daarom niet langer en geef je snel op, want nog maar een weekje en dan speelt Ons Oranje zijn eerste wedstrijd op het EK 2020!

Hoe geef ik mij op?

  1. Maak een account aan via https://ek.expert.nl/register/ en kies bij "Lid worden van de volgende pool" voor Expert Burgum.
  2. Je kunt hierna inloggen met jouw gegevens en kun je je voorspellingen al invullen in de Expert Burgum-pool.
  3. Om nog kans te maken op de JBL Partybox moet je meespelen met de FC Burgum-subpool. Je kunt meespelen door naar https://ek.expert.nl/pools/77/fc-burgum.html te gaan.
  4. Klik op deze pagina op de grote oranje knop met de tekst: "SPEEL MEE MET DEZE POOL".
  5. Dan ben je helemaal klaar om met je voorspellingen kans te maken op geweldige prijzen!

Wij willen je heel veel plezier en succes wensen bij het EK⚽️

 

Apuls
Tiltrans
Expert Meijer
Jumbo Burgum
Sonac
C. van den Adel