De sponsors in zicht

Het afgelopen kwartaal is er hard gewerkt aan de herinrichting van het hoofdveld.

Reclameborden
Rond het veld zijn reclameborden van onze sponsoren opgehangen. Hierbij is ook onze 6e hoofdsponsor SONAC te midden van onze andere hoofdsponsor mooi zichtbaar.  SONAC vind je ook terug op de koffiebekers die verstrekt worden in het sportcafé. Helaas is het ophangsysteem niet erg windvast, waardoor er reclameborden zijn gevallen. Wij zijn hierover in gesprek geweest met de leveranciers. Als oplossing wordt er nu aan de achterzijde van de borden een verticale strip geplaatst die de borden verbindt met de bovenste en onderste strip. Hierdoor is de situatie weer veilig en blijft het vervangen van de borden beperkt.

Camerasysteem
Achter de beide goals is een camerasysteem geplaatst. Hiermee kunnen alle wedstrijden worden opgenomen en teruggekeken. We verwachten hiermee onze sponsoren nog beter voor het voetlicht te brengen.

De hûskeamer
Wij zien er naar uit om straks alle sponsoren in de nieuwe hûskeamer te mogen ontvangen zodat ze een inkijkje krijgen in wat er allemaal is gerealiseerd. Doel is om dit tijdens de 1e  competitiewedstrijd van FC Burgum 1 in het nieuwe seizoen 2021/2022 te laten plaatsvinden.

Samenwerking
We hebben als club bewondering voor al onze sponsors.  Voor sommigen was het zakelijk een moeilijk jaar. Voor anderen was er op voetbalgebied weinig te beleven. Aan ons allemaal werden er op sociaal gebied veel beperkingen opgelegd.

FC Burgum streeft ernaar een familieclub te zijn voor iedereen. We hebben mooie waarden van de fusie meegekregen.

  • Hart voor de sport
  • Hart voor de club
  • Hart voor de omgeving

Voor onze sponsoren voegen we er graag één aan toe.

  • Hart voor de sponsor en koop lokaal.

 

Voor een ieder die op vakantie gaat kom veilig en gezond terug. Hopelijk tot snel op het Koningsland.

De sponsorcommissie

Apuls
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Expert Meijer
Sonac
Tiltrans